Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, June 25, 2010

Status Glitterati Hilang, Mana Silapnya?


Sedihnye dalam hati, bila check akaun Nuffnang. Membership status dah jadi Ordinary, tak lagi Glitterati. Earning untuk campaign buffered earning yang tengah hangat berkelip2 di blog aku pun dah kena potong. Tiba2 jadi sikit je aku tengok. 


Aku dah tanya Nuffnang tadi, kenapa boleh jadi macam ni? Aku tak letak iklan lain pun dalam blog aku ni. Tiba2 je jadi Ordinary. Entah2 sebab aku letak iklan Nuffnang di blogshop aku agaknya. Yang tu aku dah delete semuanya. Hope dapat balik status Glitterati tu. Dengan itu earning aku dapat ada banyak sikit lo. 




Walaupun hari ni dapat campaign buffered earning baru tapi hati tetap sedih jugak. Selagi tak dapat balik status Glitterati tu. Selagi tu aku tak puas hati...Cewah. Harap pihak Nuffnang dapat bagi penjelasan munasabah pasal kehilangan status Glitterati aku ni. Kalau tak aku kecewa sangat2 dengan Nuffnang. 

5 comments:

nesca said...

aku pun hilang gak. aku tataw sebab apa huhu.. tade rezeki ah minggu ni

Admin said...

maybe juga...tp mesti ada sbbnya...

heart~ said...

nana ilang sejak pasang advertlets...hehe

ezany said...

tunggu 2-3 hari lg adela smula tu..

Admin said...

maybe juga....tgk mcm mn esok..hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."