Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, June 26, 2010

Bila Status Glitterati, Income Buffered Earning Pun Jatuh...Sedihnya Hati!!

Credit:Google


Sedih dan kecewa betul aku dengan si Nuffnang ni. Tiba2 je dia tarik balik status Glitterati aku. Habis hampir beberapa peratus income dari buffered earning aku jatuh ke tahap yang amat mgecewakan. Aku fikir bulan ni dapatlah banyak sikit income dari campaign buffered earning ni:




Buffered earning campaign Prudental.....aku jangka dapat income yang paling tinggi dari campaign buffered earning yang lain. Tapi rezeki tak menyebelahi aku. Lepas kena tarik status Gliterati, income dari campaign Prudental ni di tarik balik beberapa peratus. 


Amat myedihkan. Rasa tak semangat aku nak berblog sekejap.Yelah campaign Prudental ni dah jadi metered earning hari ni. Income sikit dari sebelumnya...kecewanya akuuuuuuuuuu. Dahlah tu belum dapat feedback dari Nuffnang, sebab kenapa jadi macam ni. Sedih sedih aku.

13 comments:

DaHLia said...

erk ada kempen YS ke kat blog??

iddinm said...

nanti Nuffnang kasi balik juga tu lepas 3 , 4 hari

zairie said...

Salam... erm.. dah jd ordinary ker?? hehe.. ni mesti dah langar perjanjian nuff nie.. hehe... 1stly cam dahlia ckp.. ade pasang kampen ys x???

lagi satu, jd ordinary nie sebab kite ada pasang iklan len gakkat blog.. tu yg nuff x suke tue.. hehe..

tp, kalo dah buang sume iklan, xperlu risau la.. lam semingu dua ok la.. x pun hantar je email kat nuff.. bg taw akr die.. k..


recent post :
tukar nama anda ke nama brazil

Rina (◕‿◕)✿ said...

ade wat ads lain ke. huhu ade kesilapan teknikal ke

Admin said...

kempen YS...apa tu...emmm
tak pasang mana2 ads lain pun...entah knp?
geram btl.......aaaaaaaaaa

chenta said...

wah...dah 2org blogger yg kne tarik status minggu ni..yg sy tau la..tp yg sorg lg tu sbb YS..takpela..nnt nuff bg blk tu kalau tak buat slh pape

Admin said...

YS tu apa ya??? emmm...

chenta said...

YS tu yg malaysian youth tu...i xtau sgt...

Admin said...

entahlah maya lg tk tahu....hahaha

I n n z said...

ade letak Youth Say, innity, adverlets atau manggaAds ?

Admin said...

tak ada pun....maya tau kalau ltk ads lain akan jd ordinary...ni tak de...entah knp

DaHLia said...

YS = Youthsay

maya anta ticket kepada mereka ya lebih clear :)

DaHLia said...

YS = Youthsay

maya anta ticket kepada mereka ya lebih clear :)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."