Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, October 27, 2010

Buffered Earning Bertambah2....Rezeki Katakan!!


Hari tu ada member blogger tegur, knp sejak kebelakangan ni asyik cerita pasal love je. Biasalah tengah hangat bcinta...hahaha. Gurau je. Oklah hari ni, aku cerita pasal Nuffnang je ye. Asyik cerita pasal cinta, nanti bosan pula pgunjung blog aku ni.


Mcm bulan2 lepas. Rezeki utk blog aku ni mmg murah sgt. Syukur kpd Allah krn mberi rezeki ni utk aku. So, adalah extra duit kelak...hehe. Baru td aku check akaun Nuffnang. Wah...ada 4 buffered earning baru aku dpt. Semuanye pasti berebut2 nk tarik phatian para pgunjung. Jgn lupa ye kwn2, tembak tp jgn main2 pula. Tk elok. Nanti Nuffnang marah.



Ke empat2 buffered earning ni, buffered earning Pizza aku blm pernah nampak kat blog aku tu. Entah bilalah masanye nk munculkan diri ye. Main sembunyi2 dgn aku pula. Takut aku makan agaknya....hahaha. Jom Pizza.



Rahsia nk dpt buffered earning yg byk2 ni, aku tk tau sgt. Yg aku biasa buat, update blog je. Nk blogwalking, akhir2 ni line internet slow sgt. So, kuranglah aku nk blogwalking. Namun trafik blog ni agak baiklah juga. Maintain 100 pgunjung stiap hari. Entah bilalah agaknya capai 200 pgunjung stiap hari ye?


Emm tk apalah, kalau tk capai pun. Yg ptg duit masuk...hehe. Lagipun bblog ni salah satu hobi aku juga. Cuma kuranglah aku cerita psl diri aku kat dlm blog ni. Lain kali jelah. Lgpun cerita psl diri sdiri kurang bestlah. Elok kongsi pkara yg maybe menarik buat pgunjung yg dtg ke blog ni. Betul tak? Oklah...tu je. Malas nk mbebel panjang. Chow dulu...tatata.

9 comments:

~IHSAN AZ~ said...

congrats, saya nak sampai seratus sehari punya la susah,huhu....

Admin said...

tq...tk pe usaha lg...:)

ken said...

bagus lah :)

nur said...

tahniah.. keep it up
ALL IN ONE

Admin said...

ok..tq...hehehe

Eyriqazz said...

teruskan perjuangan...salam..blog anda sudah diterjah seperti dijanjikan...

p/s ;salah silap harap maafi

redfingger said...

nanti dah kaya belanja ye...:-)

Sharinginfoz said...

memang seronok BE banyak kan

Admin said...

Eyriqazz...ok noted, tq.
Nk belanja..tk salah tp jauhlah...hehe...anyway tq semua...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."