Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, October 30, 2010

Churp Churp...I'm Now A Part of Churpers

Today sunday, cuti hujung minggu. So, apa lg..jelajah alam mayalah namanye. Lagipun hari ni ada byk ms utk lihat2 apa yg bkenan di internet. Lebih2 lg di laman web Nuffnang. Aku kalau hari biasa just login akaun Nuffnang nk check earning je dan juga buffered earning. Tgk pkembangan semasa campaign blog aku. Then logout...that all.


Tapi hari ni, aku tgerak hati pula nk check blog Nuffnang. Then tpikat hati nk try 'Churp Churp' burung yg cute miut tu. Pasti ramai yg dah join. Aku ni agak ketinggalan sudah. Org dah dpt income, aku masih lg jalan mcm siput. Apa2 pun hari ni, aku dah jd salah sorg Churpers.


Ni nak share sikit, wpun dah tau. Simple je kalau nk register dgn Churp Churp. Klik button 'start here' di 'I want to be a Churper'. Nampak tak picture bwh tu.....then:




Isilah segala maklumat yg diinginkan oleh churp churp seperti dlm picture bwh ni pula. Isilah tanpa ragu. Sebelum tu bacalah segala term dan syarat2 yg patut ye. Jgn main cincai register je.




Dah habis isi form tu...summit then tunggu mail dr churp churp. After that barulah anda disahkan jd salah sorg Churper.




Sudah success semuanye. Barulah anda p akaun Churp Churp anda utk aktifkan Facebook dan Twitter link. Then tunggulah assignment dr Churp Churp ye.




Langkah seterusnye....aku pun tk tahu. Aku tgh nk terokai Churp Churp ni. Biasalah benda baru bg aku. Tk brp nk faham or tahu sgt. Bg siapa yg super pandai tu, share2lah kat sini. Nk juga dpt income mcm kwn2 kita ni:




Sharing is caring or sharing is sexy, so sharinglah apa2 yg anda tahu psl Churp Churp kat aku yg masih belajar ni. Apa2 pun TQ kpd yg sudi...hehe. Jasamu akan aku kenang..:)

3 comments:

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."