Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, October 15, 2010

Alamak UFO Berlegar Di Kawasan Tempat Kerja Aku...Betul Ke Ni??

Wah wah...biar betul ni!!!
Macam tk pcaya je aku melihatnye.
Oppp...stop dulu....sbenarnye UFO blegar di langit Manhattan, New York.
Saja je tulis tajuk mcm tu...gempak sikit je...hahahaha.
Emmmm....sll jugak dgr psl UFO thn ni.
Apa sebenarnye mrk tgh buat yek???

Sumber:Kosmo

NEW YORK - Satu kumpulan objek misteri yang bersinar berlegar di langit Manhattan, New York kelmarin sekali gus mencetuskan spekulasi bahawa objek terbang tidak dikenali (UFO) terbang di sekitar bandar raya ini, lapor sebuah akhbar semalam.


Polis dan Pentadbiran Penerbangan Persekutuan (FAA), Amerika Syarikat (AS) dihujani dengan panggilan telefon daripada orang ramai yang melaporkan melihat objek itu.


Beberapa sumber penguat kuasa undang-undang menyatakan, ia dipercayai sebagai belon tetapi sehingga lewat kelmarin, identiti sebenar objek itu tidak diketahui.


Menurut jurucakap FAA, Jim Peters, tidak ada objek ganjil seperti itu dilihat pada radar. 


Seorang wartawan akhbar New York Daily News dapat melihat satu titik kecil dan terapung di langit dari jalan Eight Avenue yang turut disaksikan puluhan orang lagi. 


Imej misteri itu muncul selepas sebulan satu kenyataan akhbar dikeluarkan yang mengumumkan penerbitan sebuah buku oleh seorang bekas pegawai Pusat Pemerintahan Aeroangkasa Amerika Utara yang meramalkan UFO akan muncul di beberapa buah bandar raya utama dunia pada 13 Oktober lalu. - Agensi

3 comments:

nur choki choki said...

fuyoo,,bia betikk,,btw btol ke ada alien kat dunia ni??o mitos je??

Syafrizal said...

ntah ntah jin hehe

Admin said...

entahlah...dgr cerita2 je...hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."