Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, October 5, 2010

Hah....Sekeping Bill Celcom Broadband Kena Charges RM2????

Baru2 ni, aku tkejutlah sikit terima bills celcom broadband lebih dr sepatutnya. Yelah setiap bulan just bayar RM68 je. Kalau pbayaran guna kad kredit, cuma bayar RM60 tapi tgk juga keadaan. Kdg2 tak juga. Entahlah mcm sot2 je celcom ni kadang2...hahahaha. Jgn marah celcom!!!.


So....aku terus call celcom centre lo. Tanya apa kes? Manalah tau ada charges lain yg tk bkaitan. Tak pasal2 kena byr free atas pgunaan yg kita tk guna pun. Buang duit je kalau mcm tu. Bila dah dpt pjelasan pihak celcom, rupa2nya extra charges tu disebabkan charges sekeping bill celcom broadband yg bharga RM2. Fuh mahal juga tu. Sekeping je...issss masalah btl.


Hari tu mmg ada baca psl charges RM2 ni, tp dah settel dgn celcom. Tp...ada tpnye. Pihak celcom pula ckp ada mslh, skrg kena register online dkt celcom centre yg bdekatan. Apa lg, tk mahu terima charges RM2 ni, aku terus pergi ke celcom centre. Dah register semua, pihak celcom bagi teddy bear blue kat aku. Taklah cute mana pun. Dahlah tk berbaju...hahaha.



Masih berbungkus lg teddy bear celcom ni. Elok simpan mcm tu je.Kalau tk bdebu...alamatnyeee. Biasalah diam di hostel tempat keje yg tidak pernah jemu dgn pcemaran kilang. Tp msh ditahap ok lo. Yg dibawah ni pula patung CIMBCLICK. Yg aku dpt thn ni juga. Pernah nampakkan. Dulu Nuffnang ada iklan psl promosi CIMBCLICK ni. Tk sangka pula dpt....mmg cute...hehehe :)



Simpan buat kenangan....:)

3 comments:

najib said...

memang celcom cekik darah,nak senang bayar kat celcom point.free je mcm mesin atm

.::WaNiE::. said...

kesimpulannya register la online billing ek

huhuhu cekik darah dahla servis nye tak berapa nak bagus huhuhuh

Admin said...

itulah...payah btllah mcm ni

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."