Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, October 18, 2010

Status Glitterati Kembali Berbisa & Buffered Earning Makin Menganas




Hai hai hai, bye bye bye. Apa yg menarik, tak de apa2 pun menarik. Sekadar cerita kosong psl dunia Nuffnang aku je. Semalam aku agak terkejut tiba2 je satus vip aku, Glitterari ditarik balik oleh Nuffnang. Aku tertanya2 lo, apa kesnye. Setahu aku, aku tk letak apa2 pun iklan lain selain Nuffnang. Akukan setia pada Nuffnang je....hehehe.


So, aku bagilah surat cinta kat Nuffnang. Yelah frust juga bah. Sebab tiba2 je Nuffnang tarik tanda cinta dan kasihnya pada blog aku yg cute ni...hahaha perasan pula. Saja je. Hari ni aku terima balasan surat cinta Nuffnang. Rupa2nya mereka ada buat 'server maintenance last week' and bla bla bla....ko orang bacalah sendiri surat cinta Nuffnang kat bawah tu...malas betul aku nak translate.



Syukurlah Nuffnang kembalikan cintanye kat aku sekali dengan earning yg terjejas sikit sebab perubahan status vip tu. So, bolehlah aku tsenyum lebar sikit hari ni...hehe. Lagipun bulan ni aku dapat 3 ketul buffered earning baru. Ketiga2nye tengah mganas dan berlumba2 utk muncul juara.




Harap2lah rezeki btambah2 murah dengan munculnye tahun baru kelak. Bolehlah cashout utk kali ke-3 pula. Sekarang mmg dah boleh cashout, cuma nak kumpul banyak sikit. Barulah syok terima cek yg berpuluh ringgit....betul tak? Oklah...that all cerita kita. Tq semua...:)

5 comments:

nur said...

wah.. bestnya.tahniah tahniah
ALL IN ONE

Hazman said...

whoaaa.... banyak betul dapat B.E tueee....

secret said...
This comment has been removed by the author.
Nur Misnan said...

salam
insyaAllah.. mudah2an rezeki makin mencurah2

boleh ler belanja roti bom satu..

Admin said...

tq semua...mudahan dmurahkan rezeki semua...hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."