Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, October 23, 2010

1st Hotz~Mama.. Cabutan Amat Bertuah

sticky mode till 23 Oct 2010,
Pg2 dah aku bz dgn blog...hehe2.
Hari ni aku join giveaway cun ni.
Menang or tk, lain cerita...try dulu.

Syarat-syarat Penyertaan...
  1. Anda adalah seorang blogger (means kena ada blog sendiri naa)
  2. Menetap di Malaysia, x kisah la kt Semenanjung, Sabah n Sarawak
  3. Pastu, Copy Paste jer entry nie, letak kt entri korg, wajib buat entry secara Sticky POst kt blog masing2.. (Toturial camna nk buat sticky post leh study kt SINI)..
  4. sorg leh join satu entry ja taaaaauu..
  5. LEpas siap jer entri korg, korg komen jer entry nie, pastu jgn lupa letak link entry tu skali ek..
  6. Akhir skali.. jgn lupa jadik follower mummy..
  7. Tarikh tutup Lucky draw nie 23 Oct 2010 (nie tarikh utk sticky korg ek), nnt lepas tarikh nie, korg leh buang dah date tu
  8. Nanti mummy akan pilih pemenang guna menda INI.
                 
Senang jekan syarat2nye...so apa lagi, jom ramai2 join.

Jgn lupa tarikh tutup pyertaan minggu depan.

23 Oct 2010

4 comments:

wadud@duad said...

ngeh2..
gud luck ekh maya.. :-)

Admin said...

tq wadud....just try..kalau dpt rezeki

OweizMeZ said...

maya, entry nie x lengkap. date tu kena tukar as 23 oct 2010. nnt bila dh tukar this entry as sticky entry, comment balik kt blog mummy ek

Admin said...

emmm..

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."