Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, March 12, 2011

Model Terbaru Rokok Elektronik (Ego-T) E-Cigarette E-Rokok....Makin Canggih :)

Salam hujung minggu semua. Hari ni nak cerita pasal E-Cigarette lagi. Hari tu mengenai E-Cigarette yang maybe versi pertama...simple but not yet canggih lo. Nak baca entry tu klik link di bawah ni:

E-Health Cigarette...Bagus Ke???

 

Oh ya sebelum aku teruskan cerita pasal E-Cigarette canggih ni. Harap maklum ye...aku tak jual benda2 macam ni. Saja nak bagitau je. Lagipun aku tak suka perokok tapi jodoh yang merokok pula...hehehe.

 



Tengok gambar di atas...itulah rupa Ego-T, E-Cigarette yang canggih tu. Macam mana guna aku pun tak tahu. Produk terbaru rokok elektronik ini mengunakan atomizer teknologi terbaru. 

Katrij nya tidak lagi mengunakan kapas/span untuk menyimpan cecair perisa. Cecair perisa dimasukkan terus kedalam tangki yang terdapat didalam katrij. Katrij tersebut boleh menampung sehingga 12 titik cecair perisa.Tiada lagi rasa kapas terbakar bila kekurangan cecair perisa.


Antara fungsi rokok Elektronik ni ialah;
 
1- TIADA tar dan bahan beracun yang lain
2- TIDAK berbahaya kepada orang lain dan persekitaran
3- TIDAK ada kesan “second-hand smoking” kepada orang lain
4- BOLEH merokok di tempat umum walaupun ada tanda larangan merokok
5- BOLEH membantu untuk berhenti merokok dalam empat langkah6
- BOLEH membantu mengurangkan kos merokok.
7- TIDAK mengunakan api serta tiada bahaya kebakaran.
8- BOLEH merokok di dalam kereta tanpa perlu membuka tingkap.
9- TIADA bau busuk, abu dan puntung rokok.
10- TIDAK mengaratkan gigi.
11- BOLEH mencuba pelbagai perasa yang ada dipasaran ataupun campuran ikut citarasa sendiri.

Menarik juga....ada kebaikannye tapi kalau tak merokok lagi bagus...hehehe. Oklah jom layan video ni pula.

Credit:Youtube

4 comments:

lhakim_adk said...

menarik..kat malaysia ada jual ke??

Admin said...

ada...cari di carigold..kalau tak silap RM180 satu

inaiputih said...

Saya memang pakai ego, untuk kategori perokok tegar macam saya, versi ego 1200 mah boleh tahan 24 jam sebelum dicaj semula ...

jeput masuk kalau nak tau pasal perisa

http://inaiputih.wordpress.com/2011/04/04/perisa-rokok-elektronik-popular-di-malaysia/

atau di sini

http://inaiputih.wordpress.com/category/rokok-elektronik/

Jumpa lagi.

firdaus ferroVer said...

Saya bru je beli..produk ni saya bg rate 4.5 la..hehe..hari 1st sy bjaya kurgkn rokok 70%..4btg je hisap..hu..so fikir2kn je la..sbb sy ni dikire perokok tegar setegar2nye...layannnn...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."