Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, March 31, 2011

Cek Nuffnang In Process...Yeppie Tak Lama Lagi Dapatlah Cek :)



Hari ni masuklah sebulan aku menanti cek Nuffnang ni di proses. Syukur hari ni dapat email yang menyatakan cek aku dah siap, on the way bertemu tuan punya...hehehe.


Nak kata beribu riban taklah....cuma RM300++ je tapi syukurlah apa yang kita dapatkan. Lagipun blog aku bukannye power macam RedMummy tu or Cik Epal. Apa pun yang penting blog aku adalah income sikit. Dapatlah aku beli barang hantaran guna duit Nuffnang bagi ni. Syukur Alhamdullilah. Mudahan dapat rezeki banyak lagi...hehehe.


Clik untuk tumbesaran


Emmm...lepas cashout hari tu, akaun Nuffnang just tinggal RM8++ je. Buffered earning pun tak berapa sangat. Biasalah Nuffnang alami musim kurang iklan agaknye or blog aku makin membosankan...hahaha.


Oklah...malas nak bebel banyak. Penat betul hari ni. Fikir nak tido awal....bye dan selamat malam.......................:) :).

4 comments:

Lu'Luth said...

eee bestnya dapat duit. saya punya nuffnang entah kenapa tah dah tidur
tak gerak2 pun... rasa macam tipu je

Admin said...

hehehe...best jugak...emm blog luluth masih baru agaknye...

Febi Aulia said...

Terimakasih

Laila Isfihani said...

jam casio murah banyak macam jam casio lo..kunjungi ya..terimakasih

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."