Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, March 21, 2011

Isnin...Hari Earning Nuffnang Updated????

I Love Nuffnang


Nuffnang...aku sangat bangat sama kamu...hehehe. Itu kalau bagi banyak earning, kalau tak de.....cakap tak sayang, tak cinta...ahhh apa2 jelah.



Emm...kebiasaannye hari isnin, Nuffnang akan update earning tapi kenapa hari ni aku tengok earning untuk campaign buffered earning aku tak berganjak sedikit pun...pelik. Ada masalah agaknye dengan Nuffnang ni......Ada siapa2 kes sama dengan aku tak?


Boringlah macam ni, kalau earning lambat macam siput. Nak kata trafik kurang...adalah 100 visitors ke atas. Dulu laju je naik, sekarang lembap macam broadband ni pula jadinye. Alahai.........macam2 hal.Maybe impak dari Tsunami di Jepun agaknye.

4 comments:

ken said...

biasanya hari isnin la.. ada sekali kala lambat :)

saya_arief said...

da expired kowt.
uhuh..
:D

blogtilldrop said...

keep on posting!

Admin said...

emmm tp belum expired...entahlah, biar je

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."