Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, March 12, 2011

Jana Income Dengan SAYS.my....Macam Churp2 Juga :)



Hai semua...ni nak khabar sikit...bagi siapa2 yang nak jana banyak2 income lain selain Nuffnang and Churp2 bolehlah try program baru ni iaitu SAYS.my. Aku pun baru join semalam. Baru tahu...hehehe


Nak register SAYS.my ni senang je....login guna Facebook dan ikutlah apa yang diminta mereka tu...simple je.
Selepas dah selesai semua proses pendaftaran. Bolehlah jana income dengan SAYS.my. Macam Churp2 juga stailnye. Anda just perlu klik link share a sponsored campaign message seperti di gambar ini:


Setiap campaign ada nilainya tertentu dan semestinye lebih banyak dari Churp2. Malah setiap orang yang register di bawah anda pun, akan anda perolehi income iaitu sebanyak RM1 setiap penyertaan.


Proses untuk share or khabarkan campaign SAYS.my ni senang je. Just klik mana2 campaign yang diberikan. Contohnye macam campaign di bawah ini:

 





Klik button 'share this now'. Then pilihlah mana2 cara sharing yang anda suka seperti gambar di atas. Senangkan? Serupa je dengan Churp2...tak jauh beza sangat. Oklah...bagi yang nak try....bolehlah klik link di bawah ini:

4 comments:

wadud@duad said...

xsalah kalau nak try.. =)
dah penah cashout ke maya? hehehe

Admin said...

maya baru nk join wadud...hehehe..lgpun ni program baru rsnye...hehehe

puteri ain said...

interesting ni :)

Admin said...

jom join sama2...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."