Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, March 20, 2011

Jamu Ratu Dara Makin Meletup2 Di Pasaran, Malah Online

Credit:JRD

Jamu Ratu Dara.....satu produk tempatan yang makin popular masa kini. Aku baru kenal produk ni melalui penjual di Facebook. Dia syorkan aku makan. Sebab Jamu Ratu Dara ni bukan saja untuk perempuan yang dah berkahwin tapi juga yang masih dara. Bagi penjagaan awal...tak rugi pun.


Memangkan beberapa hari ni aku tengok produk ni makin meletup, so aku cubalah try. Aku beli satu botol je dan 2 botol untuk adik aku yang dah berkahwin. Aku harap lepas dia makan ubat ni, ada perubahan pada dirinye. Mudahan dapat zuriat. Dah lama kahwin tapi rezeki belum ada. Amin. Apa2 pun semuanye atas kehendak Allah. Kita just berusaha je.




Oppp....ada sebotol lagi. Yang tu untuk kawan adik aku. Kes sama juga dengan adik aku. Mudahan mereka murah rezekilah dan dapat anak. Amin.


Kat bawah ni aku postkan beberapa info mengenai JAMU RATU DARA ni. Siapa nak cuba, bolehlah beli. Google je di internet or cari di pasaran terdekat.


JAMU RATU DARA

Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.


Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.
Antara khasiat Jamu Ratu Dara:


Sangat berkesan untuk merapatkan, mengetatkan serta menghangatkan lagi  bahagian keintiman  wanita.
Mengembalikan tenaga batin luaran dan dalaman wanita.
Merawat keputihan dengan berkesan.
Melancarkan haid dan mengatasi sengugut.
Membantu mengatasi sakit pinggang dan membuang angin dalam badan.
Memulihkan tenaga dan peredaran darah.
Mengecut dan menguatkan rahim selepas bersalin.
Meningkatkan kesuburan wanita.
Membantu mendapatkan zuriat.
Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
Membantu menurunkan berat badan.
Mencegah barah payudara dan rahim.
Seri awet muda dan boleh mencantikkan kulit.

Emmmm menarik bukan. Nak info lebih lanjut boleh layari website JAMU RATU DARA di sini:


3 comments:

tulipkalas said...

dah jadi ratu jamu ko yer...hehehe

Admin said...

hehehe...wajib tu

Laila Isfihani said...

jam casio murah kunjungi ya..terimakasih

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."