Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, March 9, 2011

Perfume Oh Minya Wangi...Mana Satu Pilihan Hati :)

Naik pusing juga kepala nak pilih perfume apa untuk barang hantaran seterusnye. Sebab sebelum ni aku tak pilih beli perfume untuk boyfriend aku. Kali ni kenalah beli. 


Aku ada tanya pendapat tunang aku tu. Dia cakap sekarang dia guna perfume jenama Hugo Element. Tapi malangnye pembekal yang membekal perfume ni, kehabiasan stok.


 

So, aku terpaksalah cari perfume lain yang juga tunang aku pernah guna iaitu CK Be. Macam mana baunye, aku pun tak tahu..hehehe. Yang penting dia suka.




Tapi kalau boleh aku nak beli yang sets punya. Baru nampak complete and mewah...hehehe. Tapi kalau beli sets memang mahal.


Emmm...bila fikir untuk hantaran, tak pelah mahal sikit je. Bukan untuk siapa pun...untuk dia tersayang...:)

3 comments:

Em's Family said...

Haah, tunang sekali je seumur hidup kan :)

wadud@duad said...

pergh.. sempoi2.. =)
moga bahagia.. hek3..
ntah wadud pon xtau nk tolong camner..:D

Admin said...

em's family...btl2 tu

wadud: just doakan kbahagiaan maya je :) itu tbaik...hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."