Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, March 23, 2011

Layan Movies...Jom :)



Malam ni rasa malas nak layan internet, nak sambung layan movies yang member aku download di internet...banyak gitu. Gila movies dah aku ni...hahahaha. Apa2 pun, dari asyik layan internet...layan movies best jugakan. Terhiburlah sikit.


Semalam aku layan movie cartoon Rapunzel:A Tangled Tale....best, aku memang sangat sangat sangat suka cerita fairy tales ni. Dulu kalau ada disiarkan di siaran tv biasa, mesti aku tengok...sebab dah peminat setia katakan.


http://3.bp.blogspot.com/_05vr1UI1Rbs/TPE0nIoXAtI/AAAAAAAABww/yJEdmuSocYc/s1600/rapunzel.jpg


Jalan cerita Rapunzel versi 2010 ni sama je dengan jalan cerita Rapunzel yang lain, cuma ada ubah sikit2 je. Anyway tetap the best....dengan rambut yang panjang dan bersinar, nampak cantik pula Rapunzel dan heronye yang kira hensem jugalah. Aku bagi 5 star untuk movie ni sebab aku minat...hehehe.


Then lepas habis cerita Rapunzel, aku layan pula movie ni: G.I. Joe: The Rise Of Cobra.

http://www.aceshowbiz.com/images/news/00026305.jpg


Memang best gila cerita ni. Penuh dengan aksi. Cerita macam nilah baru ada semangat nak tengok. Kalau cerita romantik je...boring juga kadang2...hehehe. Aku tengok cerita ni sampai pukul 11 lebih. Lewat juga aku tido malam semalam. Nasiblah paginye aku tak mengantuk sangat. Malam ni pula...layan cerita apa ya?

2 comments:

Admin P@P said...

Assalamualaikum.
Sekarang ni mudah nak dapat hiburan kat tenet. Movie ada, lagu pun ada.
Yang penting jangan disalahgunakan tenet tu.

Salam ceria.

TQ

Admin said...

wslm...betul2 tu....tq ya

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."