Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, May 24, 2011

4 Bijik Buffered EarningKu & 4K Income Great Teacher Onizuka

Rezeki rezeki ni...bulan ni saja dah dapat 4 buffered earning baru. Syukur murah rezeki sikit. Hope dapatlah sampai target nak cashout cek ke-4 pula. Dan paling penting dapat offer iklan dari Exabytes (MY)...untuk letak banner mereka di blog aku ni. Hehehe...nasiblah Nuffnang tak marah. Sebab Exabytes (MY) bukannye pesaing mereka pun...betul tak?



 Klik untuk tumbesaran


Inilah 4 iklan buffered earning aku....pastinye berlumba2 untuk tonjolkan diri di blog aku ni. Namak meriah je aku tengok, ditambah lagi dengan iklan Exabytes (MY). Eh...jangan lupa serbu iklan Exabytes (MY) tu, untuk dapatkan hosting or domain bagi website anda dengan harga yang murah gitu (promo sekejap)



4 bijik buffered earning dah dapat....emmm bila pula agaknye nak dapat income dari Nuffnang 4K ye? 


 


Tengok income Great Teacher Onizura kita ni....4K beb, banyak tu. Aku ni lama berblog pun tak dapat sebanyak tu....dalam mimpi adalah...realiti, taklah...hehehe. Apa2 pun rezeki masing2kan...apa yang ada syukur jelah ye :)

8 comments:

Magrib said...

mantap siot... rm 4000 dowh.. Suka baca entry anda.. nice dan menarik..

ini entry terbaru saya.
Seorang Brader kuat melancap BERANG DENGAN GUA pasal isu melancap
Alat kelamin wanita pon boleh kentut. (Kentut Vagina)
Kenapa Burger yang anda beli tak sama macam dalam tv
Kehidupan seorang PLAYBOY.. (GAMBAR 18SX)
Onani (melancap) - Adakah normal?

athirah said...

huyooooooooo.... cena nk dpt iklan dr exabyte tu?

Admin said...

tq magrib..entry biasa je...hahahah


athirah....kena ada trafik 130 unique visit shari...kena rajin p tgk facebook exabytes.....mrk ada bgtau kat wall hari tu...skrg ada lg ke tak, tk pasti

Cik Azizah said...

kak! tahniah!! up entry lagi tau..bagi masyukk earning tu...jijah tak de BE..huuuu

wadud@duad said...

per kaw la... huhuhu

Admin said...

hehehe...tq

Dea said...

salam.. leh tnye.. pe mksd iklan ni, lak??..:)

http://nuruldya13.blogspot.com/2011/05/chicken-chop-kfc.html

Admin said...

maksudnye...duit masuk..hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."