Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, May 13, 2011

Yeppie........Dapat Offer Dari Exabytes For Ads

Minggu lepas kalau tak silap aku, Exabytes (MY) ada menawarkan 100-200 blogger untuk tujuan pengiklanan tapi mestilah mempunyai trafik 130 perday. Boleh hantar sebanyak mana blog anda yang penting di approve...hehehe.



Aku hantar 3 blogs tapi just dapat tawaran 2 blogs saja sebab blog aku yang satu lagi trafiknye kurang dari yang diinginkan oleh Exabytes. 





Untuk dapat payment dari Exabytes (MY) kenalah iklan selama 3 bulan or mesti letak iklan dalam tempoh 2 bulan. Berapa tawaran mereka bagi....aku nak rahsiakan dulu...hehehe. Tunggu payment terima baru aku bagitau.






Inilah iklan Exabytes (MY) yang tengah hangat berganding bahu dengan Nuffnang. Dah beberapa hari berpesta riang kat blog aku ni. Sebenarnye risau juga Nuffnang tarik balik status VIP aku. Tapi buat masa ni masih normal, tengoklah beberapa hari lagi. Hope Nuffnang tak kisah, lagipun bukan persaing mereka pun Exabytes (MY) ni...betul tak Nuffnang...hehehe.



Emmm...tadi aku tengok di Facbeook Exaybtes, mereka tengah buat promo bagi siapa2 yang nak jual banner kat Exabytes tapi mesti trafik 130 unique visitor perday...kalau tak, tak dapat namanye...hehehe. 






Aku fikir nak try....tunggu jawapan dari Exabytes (MY) dulu. Then offer mereka berapa....hope lumayan hendaknye. Bagi rakan2 blogger lain nak join, boleh hantar web traffic anda ke marketing@exabytes.com.my.....tak rugi mencuba tau. Selamat berjaya.

4 comments:

Zairie Husin said...

macam menarik.. huhu

Admin said...

semestinye...cubalah...hehehe

Mama Zharfan said...

me pun dh join last month--duit payment dari exabytes pun dh abis licin hehe

clement said...

Haha... nice... sudah dapat cheque nanti boleh lah apple domain sendiri! RM38 setahun saje...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."