Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, May 21, 2011

Grapevine....Cool Ads Dari Nuffnang - Terbaru, Jom Jana Income Di Sini!! (Repost)



Grapevine.....cara iklan baru dar Nuffnang. Emm...makin bertambah kreatif staff Nuffnang ye. Hari makin hari ada saja idea nak memasarkan iklan mereka itu. Yang terbaru Grapevine ads.



Cara iklan Grapevine ads ni, aku masih tak berapa nak tahu. Aku just register macam mereka suruh, then postkan di facebook, twitter, etc. Simple je aku tengok...cuma macam mana progress nak dapatkan income aku masih blur...hahahaha.

Bagi anda yang nak try, boleh follow step ini...........dapat duit bagitau ye...hehehe.


 Clik untuk tumbesaran.


Senang kan...aku nak tengok macam mana progressnye kelak...hope dapat banyak income...hahaha. Kalau masih tak faham and blur....tekan mana2 yang patut ye sebab aku pun masih baru ni.


Proses iklan Grapevine

Clik untuk membesar


Inovasi pengiklanan baru dari Nuffnang bagi menarik ramai pengguna untuk membeli or melihat iklan yang diiklankan oleh pihak Nuffnang. Moga maju jaya Nuffnang and bagi aku banyak2 income ye. Baru aku sayang...hehehe.


More info sini:

6 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

masa blogspot down sy try la publish kat FB iklan ni.. send private msg kat friendlist di FB.. memang senang jana pendapatan dgn Grapevine ni.. strategi sy guna menjadi lak.. tp kena rajin.

Admin said...

oo...tq for sharing..baru nk try...hope mjadi juga

HepiUnited said...

dh try buat..thanks for sharing...:)

Admin said...

ok..wcome...

Ahmad Syarif said...

Thanks bagi info nie..Nak try :)

Admin said...

trylah....good luck yek

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."