Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, May 10, 2011

Exabytes (MY):10 Anniversary Super Blogger Contest

Bagi kawan2 blogger yang memang minat nak join kontest, apa kata join kontest yang dianjurkan oleh Exabytes (MY) iaitu '10 Anniversary Super Blogger Contest'. Kontest ni berlangsung selama sebulan lebih agaknye, aku tak pasti. Sebab aku baru je terima email dari marketing Exabytes (MY) mengenai kontest ni.

 Klik untuk tumbesaran ye :)

Kontest Exabytes anjurkan ni akan tamat 15 June 2011. Emmm...masih lama lagi kan. Tapi bagi sesiapa yang join awal akan berpeluang dapat 'early gift' dari Exabytes (MY). Nak tahu, rajin2lah jenguh Facebook Exabytes (MY).

Hadiah yang ditawarkan untuk kontest ni amatlah lumayan beb. Antaranye:

iPad2             x1
Starbucks Voucher RM50     x5
Haagen Daaz Voucher RM25     x5
KFC Voucher RM10         x10
Google Notepad       x10
Exabytes Notepad       x15

Wow...menarikkan...kalaulah aku dapat Ipad2 kan best. Pasti jeles kawan2 satu ofis aku...hahaha. Oklah....aku nak cuba fikir apa nak tulis untuk kontest ni. Byeeeeeee.


Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya


"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."