Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, May 7, 2011

Tambah Income Dengan Exabytes Angel Programme, Free RM50 Sign Up Bonus Tau!!

 
  
Exabytes Angel Programme.....aku 1st time dengar. Aku join program ni pun sebab di introduce oleh Charles. Siapa dia, aku pun tak tau. Yang aku sure dia pekerja Exabytes. Sebab hari tu, aku send screenshot traffic bagi dia untuk di verified sama ada blog aku ni layak ke tak join 100-200 pencarian blogger untuk iklan mereka.



Aku ada hebohkan hal ni...siapa yang masih ketinggalan tu dan ingin nak tambah extra income. Bolehlah jenguh2 kembali entry aku ni:
 
 

Exabytes (MY) Tengah Mencari 100 Bloggers Bertuah Untuk Iklan Mereka!!

 

or boleh terjah ke Facebook Exabytes (MY). Aku baru tengok post mereka di wall Facebook. Mereka tengah mencari 100 blogger untuk pengiklanan. Bagi siapa yang mempunya 130 unique visitors a day....dipersilakan applylah ye.

 

 

Untuk mengikuti Exabytes Angel Programme ni pula, ada boleh ***Klik link Exabytes Angel Programme***. Baca dulu term sebelum join ye. Oklah...malas nak coret panjang2, internet slow sangat ni....geram betul.............chow dulu :)

2 comments:

SyUhAdA said...

free ke bnda nie?nak join jgk..
tp xphm sgt..bleh explain x?

Admin said...

free je...maya pun baru nk join...lepas daftar, kita akan dpt rm50..then letaklah banner exabytes ni di blog...kalau ada yg bminat akan belilah brg mrk..then kita dpt komisyen....


utk program 100 blogger utk iklan tu...syuhada, kenalah email screenshot trafik ke email exabytes....

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."