Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, May 16, 2011

Nak Pikat Hakim, Sanggup Berbogel...Issss Macam2lah Manusia Sekarang!!

Seorang peserta Britain's Got Talent yang memang mirip Britney Spear sanggup buat kejutan dengan berbogel...issss apalah dia ni fikir agaknye ye. Ingat semua hakim akan terpegun dengan body dia tu ke...buat malu diri je. Dahlah ramai orang menonton rancangan tu. Tak fikir langsung. Itulah manusia kalau terlalu nak kejar glamour, sanggup buat macam2 tanpa berfikir panjang. Last2 memalukan diri sendiri.


Credit:Kosmo

Wanita mirip Spears buat kejutan berbogel 

LONDON - Seorang peserta program pencarian bakat Britain's Got Talent, Lorna Bliss yang memiliki wajah mirip penyanyi Britney Spears beraksi dalam keadaan separuh bogel, lapor sebuah akhbar semalam.

Bliss memakai seluar dalam dan sehelai kain kecil yang menutup payu daranya semasa membuat persembahan di hadapan juri dan penonton.

Bagaimanapun, salah seorang hakim yang juga pelakon terkenal, David Hasselhoff tidak terpikat dengan aksi Bliss itu.

Pada satu ketika, Bliss duduk di atas meja hakim pertandingan.

Ketika-tiga hakim pertandingan tidak memilih Bliss sebagai peserta yang menunjukkan persembahan yang menarik.

Kesemua hakim itu tidak memberikan sebarang undi untuk Bliss yang berusia 32 tahun. - Agensi


P/s: Jangan buat benda bodoh yang akan memalukan diri sendiri..ok :)

2 comments:

wadud@duad said...

huh... tu la nma dunia modern...

Admin said...

iyelah..hahahahaha

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."