Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, September 27, 2010

Aku Dan Facebook

Credit:Google



Sebut saja Facebook, semua peringkat umur tahu laman web ni. So tk payahlah aku nk celoteh panjang pasal Facebook ye. Buang ruang dan masa aku je…hehehe.


Aku sebenarnya baru juga dalam bab main2 Facebook ni. Nak kata baru taklah juga. Lamalah sikit. Cuma kurang aktif je singgah sana. Tapi semenjak di bulan posa thn ni, aku tgerak hati nk main2 kat sana. Dlm ms itulah aku kenal dgn ramai kenalan baru yg baik2 semuanye.


Bab yg paling best dpt jumpa kenalan2 lama masa belajar dulu. Jumpa senior dan junior. Lama tk dgr khabar mereka. Dengan adanye Facebook mdekatkan lagi kami. Ada kalanya hampir tiap hari bsembang sana. Aku biasalah sembang2 kosong je. Buang ms tluang dan kenal2 kenalan baru. Tgk apa yg best and bla bla bla.


Nak main game pun boleh tp aku mlslah nk main. Coz aku masuk Facebook nk sembang dgn member2 lama dan baru. Sekarang ni aku tiap hari layan Facebook. Kira jd rutin dah. Dahlah tu aktif kan facebook mobile lg. Lagilah aktif berfacebook…hehehe.


Sebelum ini aku selalu singgah kat GengBlogger. Tapi entah knp laman web tu dah tk dpt buka. Sebab mslh Melware ke apa. So, kena cari tempat lain nk main dan pingkan post baru utk blog aku tu. 


Bagi siapa nk jadi kenalan aku bolehlah add aku kat Facebook ye. Jgn malu2. Kawan ramai kenalan kan bagus dr cari musuh…betul tak? Ni email aku: melurputih123@gmail.com. Add jgn tk add…hehehe…ok tu je cerita aku psl Facebook. Tk menarik pun….hahaha :)).

7 comments:

Zairie Husin said...

FB nie ada pro dan contra.. :)

zairie recently posted:
TIPS MENDAPAT TRAFIC MENTAP

Mr. J pengeRindu said...

hi.. lama xsingah.. dalam bab facebook ni Mr J kurang sikit sekarang kekadang benci bila ygk aplication yang pelik masuk wall..

Regards,
Mr J
www.pengeRindu.com

wadud@duad said...

hehehe..
ambai.. tau la nama dah maya, nak promote maya dia lak..:D
hehehehe.. jangan mek ati, wadud gurau jer.. :)
nanti wadud add eh..

ken said...

facebook is fun =)

Admin said...

ok....salam kenal2...hahaha

cEro said...

selagi kita tau beza baik buruk FB ni, slagi tu ia masih relevan...
tak suka yg buat page smata2 nak kutuk org lain...

Admin said...

btl2 tu...sembang kosong sudahlah..hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."