Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, September 28, 2010

Happy Bzday 2 Me

Credit:Google



Hari ni hari (Oppp smlm, baru nk post entry hari ni) yg berbahagia utk diriku. Yelah hari kelahiranku yg ke brp…biarlah aku sendiri yg tahu…hehe. Hari ni mentari pagi bersinar cerah dengan kicauan burung yg riang ria. Seolah myambut hari kelahiran impian baruku hari ini.


Sebut pasal impian ni. Byk impian yg belum tcapai lagi. So postpone ke pmulaan baru dlm hidupku. Hope tcapai hendaknya ye. Hari ni aku tk ada plan yg menarik sgt pun. Aku fikir nk penuhinya dengan bacaan Al-Quran dan memohon sst yg tbaik utkku dr Allah yg maha Pengasih dan Penyayang. (Aku bkn bdk baik tp buat apa tmampu, yg ptg ikhlaskan?)


Yg plg best thn ni, hari harijadiku jatuh di bulan syawal dan buat ptama kalinya dlm sejarah hidupku, aku posa di hari lahirku. Hope ia pmulaan baik dlm pjalanan hidupku. Mgenai saat sedih dan mgecewakan dlm hidupku. Aku dah lupakannya dan memaafkan sesiapa saja yg melukakan hati ini. Kerana aku tahu tiada gunanya myimpan perasaan benci dan dendam dihati. Itu hanya buat hati pedih saja. Dan aku tk mahu hidup mcm tu.


Biar pmulaan hari ni, diakhiri dgn hari2 yg mgembirakan wpun adakalanya sedih. Tapi itu sebahagian dr lumrah kehidupan kita. Moga Allah merahmati pjalanan hidupku ini dan mudahan aku sentiasa mgingati-Nya dlm duka mahupun gembira. Terima kasih Allah atas segala rahmat yg Kau beri. Dan terima kasih teman2 kerana sudi mjadi temanku serta mberi ucapan yg amat bererti kpdku.

8 comments:

Mr. J pengeRindu said...

Happpy Bdayyyyyyy to u.. wah.. dekat2 je bday kiter..

^^AnGGun^^ said...

Happy besday tuan umah:)
muga segala impian mu itew tcapai yep

mIMey said...

hepy besday awak..hope uwilll get what u want! amin~~

Admin said...

yup Mr J...ramai yg sambut bzday bulan ni...

Tq Anggun, mlMey...:)

maCy said...

selamat hari lahir. moga ceria2 ye ;D

wadud@duad said...

wah...
selamat berbahagia... wadud doakan maya dalam keadaan yang sihat sepanjang masa, amin.
semoga menjadi kebaikan kepada kita semua.. :-)
ingat psal baju korea..hehehehe...

^^AnGGun^^ said...

hehehe welkem2 =)

Admin said...

terima kasih semua....

wadud...ingat cuma blum pakai lg..hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."