Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, September 29, 2010

Aku, Blog Dan Nuffnang




Dunia blog, dunia yg masih baru bagi aku. Banyak yg aku blum tahu pasal dunia blog ni. Biasalah baru setahun jagung aktif berblog ni.


Terus teranglah cakap, aku mula bjinak2 dlm dunia blog ni disebabkan Nuffnanglah. Entah siapa empunya blog aku terjah cerita pasal income dia dapat dr Nuffnang. So, aku cubalah daftar diblogger. Sebenarnya satu apa pun aku tk tahu psl nk buat blog ni. Aku main buat je. Sambil tu rujuk toturial diblog member maya ni. Aku lupa siapa empunyanye.


Hari demi hari fahamlah sikit mcm mn nk edit itu ini. Last2 nilah rupa blog aku skrg. Cantik tak? Hahahha…perasan lebih. Emmm…aku blum nk ganti template baru lagi. Belum rajin nk tukar. Lagipun aku rs yg ni oklah juga. Tapi kalau mahu pembaharuan ok juga. 


Nk diceritakan mula2 dulu aku kurang sgt nk update blog aku ni. Lama juga nk dpt income Nuffnang, Bila masuk je tahun baru tahun ni. Entah apa angin yg mdatang. Aku rajin nk update blog. Bermula dr itulah aku selalu je dapat buffered earning. Murah btl rezeki ms itu. Income pun cepat je masuk.


Blog Coretanmaya ni, mmg pyumbang utama income Nuffnang aku sbb incomenye boleh tahan juga. Selain blog ini, aku ada blog lain juga. Hehehe…tk boleh bgtau. Siapa yg tahu tu, tk pelah. 


Bsyukur sangat2 sbb ke semua blog aku tu dpt buffered earning je. Cuma hanya 2 blog je yg mantap incomenye termasuk blog aku ni. TQ Nuffnang sbb mberi peluang kpd para blogger mcm kami mcari income lebih di internet. 

 Cek 1st dr Nuffnang terima bulan 3.


Cek ke-2 dr Nuffnang terima bulan 9.

TQ semua kwn2 dan Nuffnang.

7 comments:

saya_arief said...

wah..besh nye..
mintak belanje eskrem la..
;p

Ezao' Edogawa said...

saya amat cemburu dengan mereka yg dah dpt cek. saya msih menanti mmg lmbt nk dpt BE

Admin said...

hehe..jauh sgt...
Ezao.....ada byk tip mcm mn nk dpt BE, kenalah rajin baca...

nizamsani said...

hebat.

Admin said...

blum cukup hebat lg....

wadud@duad said...

wah.. best la maya..
wadud mana penah dapat dari nuff lagi, waaaa..

Admin said...

tk pe kelak wadud dptlah duit dr Nuffnang ni wpun lambat...hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."