Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, July 6, 2011

Buffered Earning Buffered Earning...CashOut Boleh Dah :0






Emmm...lama tak bercerita pasal progress Nuffnang aku ni. Nak kata untung banyak, taklah juga tapi cukuplah untuk makan pizza hut or kfc..;) Macam mana dengan anda pula? Bagi otai2 pula, pasti dah beribu ringgit dah dapat, biasalah blog mereka power beb. 





Oklah, malas nak cerita panjang....setakat ni, hanya ada 3 campaign buffered earning tengah hangat berlegar dalam blog aku ni. Aku tak pasti, mana satu baru or lama. Sebab aku lama tak jenguh2 akaun Nuffnang ni. Apa yang penting...duit masuk hahahaha.




Lagipun hujung bulan ni, aku rasa nak cashout keluar duit RM100 lebih ni. Hope before tu, amount adalah naik sikit ye. Bolehlah dapat duit raya lebih :). Macam tahun lepas.

5 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

banyak tue duit dr Nuffnang.Rezeki...

Cik Azizah said...

wah tahniah! Be yg ngah running tu mesti byk kan. hehe

Admin said...

tklah byk sgt pun...siput je...tp syukur apa yg ada...hehehhe

fieda said...

BYK JGK TU...BESTNYA...

Admin said...

yup....:)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."