Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, July 27, 2011

Ramadhan Nak Datang Dah......Buka Pintu Luas2 Ye :)




Salam malam semua...rasa macam lama tak update blog...hehehe. Emmm...beberapa hari lagi nak posa, dah sedia ke menyambut kedatangan bulan Ramadhan yang penuh hikmat ni. Aku rasa macam tak sabar pula...hope tahun ni Ramadhan lebih bermakna dari tahun2 lepas.


Jadi...bukakanlah semua pintu kebaikan dan ibadat di bulan yang mulia tu nanti ok...jangan nak buat benda tak elok dah....jaga sikit perangai tu.


Ingat jangan buat benda terlarang yang boleh mengurangkan pahala posa anda. Kalau tak sia2lah anda menahan lapar dahaga...hehehe.

Untuk posa di hari pertama memang agak seksa sikit...almaklumlah permulaan hari posa. Lepas tu biasa je dah.......betul tak.

Oklah..malas nak bebel panjang....chow dulu...nite all....:)

5 comments:

FARAH IZWANI RAMLI said...

salam ramadhan. :)

abu idris said...

arrayah.info - Lokasi Lihat Anak Bulan Bukan Rujuk Hanya di Malaysia Sahaja

Admin said...

salam ramadhan juga...tq ya...

Noh@MNR(administrator) said...

Assalamalaikum...ana minta izin una gambar dalam posting ni utk blog ana...

Admin said...

ok..boleh :)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."