Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, July 2, 2011

Suasana Bzday Party Kak Sal

Entry lapuk...fikir nak buat entry ni bulan lepas tapi internet agak slow, nak upload photo pun payah bebenor rasanye. Hari ni baru nak postkan entry ni.....apa2 pun layan jelah...hehehe.

Kutip ramai2 duit then buat party untuk kak sal...buat suprise party untuk dia. Terkejut gak dia kami buat macam tu....sampai nak nangis buat ucapan. Kek hari jadi yang kami beli...kalau tak silap saiz 14' ...besar tu, sponsor by company. Pizza hut, kfc dan air kotak...kami beli sendiri. Nasiblah bos baru kami sporting punya.


puteri ain said...

byk gila pizza.

Admin said...

ramai makan...hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya


"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."