Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, July 11, 2011

Siti Nurhaliza Sambung Study Di UITM....Senangnye Nak Masuk 'U'

Credit:Kosmo


Niat baik Siti Nurhaliza nak sambung belajar tu baik...memang aku sokonglah. Siapa tak mahu studykan.....kalau aku pun mahu sampai ke peringkat lebih tinggi, tapi apakan daya. Aku bukannye sekaya Siti pun. Siti ni apa je dia mahu, pasti dapat kecuali hal lainlah...hehehe.


Aku ada terbaca pasal Siti nak sambung belajar ni kat Facebook, ramai jugak yang komen. Aku tertarik dengan komen seoranglah...'Dia cakap....senangnye nak masuk 'U', sedangkan orang lain...bukan main lagi kena usaha lebih.' Terfikir juga, betul kata pengomen tu. Takkan sebab Siti dapat gelaran Datuk and penghibur no 1 Malaysia, senang2 je dia nak sambung belajar.
Emmmm....entah...apa aku kisah. Tu hal siti bah.........dia nak buat pe, dia punya sukalah. Banyak duit dan ada kuasa...apa2 je boleh buat. Lagipun not my business...hahaha. Cuma terfikir je komen2 orang ni. Apa2 pun hope pihak UITM ikut prosedur macam pemohon lain juga....kalau qualify, tahniah buat Siti.


More info, clik here:

Siti Nurhaliza mahu sambung belajar muzik di UiTM

4 comments:

ibuintan said...

as salam,

kalau layak apa salahnya kan.. jgn sebab ada nama maka terpilih masuk, itu tak adillah namanya

unai a.k.a puan.U said...

yelah,,biasalah mana2 jabatan mesti akan bagi layanan istimewa kalo individu tu ada gelaran.. uitm ke, oxford ke.. takkanlah bila orang tu ada title 'dato' pun kita nak suruh dia beratur sama mcm orang lain jgk kan?? kalo sama, title tu takda maknalah.. :-)

Admin said...

wslm...bg maya, why not ikut syrat2 mcm lain pun...tk kiralah gelaran Dato ke, tan sri ke....yg ptg sama2 uruskan secara adil......tkkan krn dia gelaran tinggi, nak juga bg semua tbaik....

faceblogisra said...

Assalamualaikum...

sedutan Melodi : mungkin Dato' Siti nak jadi pelajar UiTM pulak..?

Siti : cita2 CT ada..... habis je SPM ..nak masuk U... BILA DIBERI PELUANG.. CT harap punyai masa.. capai sesuatu pulak..mungkin DIPLOMA "DALAM MUZIK KE".... =)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."