Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, August 19, 2010

Blogshopku Tiba2 Ada Iklan Innity



Semalam tgk jalan2 ke blogshop aku tu MayaOnlineShop. Tiba2 aku tnampaklah iklan Innity ni. Aku cubalah ingat2 bila masa aku letak iklan Innity kat blogshop tu.


Fikir2 punya fikir....rupanya iklan dr ManggaAds. Emm...nampak gaya Innity minta ManggaAds iklan service mereka. Menarik...makin mantap ManggaAds ni ya. Tapi bila agaknya income dr ManggaAds aku ni nak cecah RM100. Lama betul nk tunggu tu. Walaupun incomenya laju je dr Nuffnang. 


Tapi Nuffnang tetap the best sbb cashout just RM50 je. Lagipun dapat banyak buffered earning sempena Ramdhan ni. Rezeki katakan. Syukurlah. Mudahan murah lagi rezeki aku ni. So dapatlah cashout utk chq ketiga pula. Chq kedua belum sampai lagi. Maybe hujung bulan ni or awal bulan nanti sampai. Tak sabar rasanya....sbb income kali ni lebih banyak dr cashout ptama dulu....hehe....oklah chow dulu.

4 comments:

bidadarihijau said...

wah bestttnyeee~~

Admin said...

hehehe...itulah...

DaHLia said...

tak pernah try Mangga lagik..
sebab nak tunggu rerakan blogger dapat payment dulu :)

Admin said...

oo....tk pe...blog dahlia kan mantap..income pun power gak...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."