Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, December 17, 2009

Tahun Baru, Wajah Baru

Sempena permulaan tahun baru dlm kalendar Islam, sy tlh tukar wajah baru utk blog sy. Moga ia akan btambah ceria & murah rezeki...hehehe. Lgpun asyik pakai wajah lama je, boring pula pgunjung thebat blog ni nanti. Kan gitu?  Skali skala ubah penampilan diri, ok juga. Lebih2 lg di thn baru yg penuh berkat ni.

Yelah pagi2 dah mentari mjengukkan wajahnye ke alam maya ni. Npk ceria btl mentari hari ni. Mungkin juga sempena myambut thn baru dlm kalender Islam. Ataupun ptanda permulaan thn yg penuh berkat & bmakna bg umat Islam di seluruh dunia...mudah-mudahanlah.



Bg pgunjung yg baru mjejak kaki ke blog sy yg serba kekurangan ni. Pasti tk rslah perubahan penampilan baru blog sy ni. Ni ha...sy selit kat sini picture blog lama sy.



Yg bwh ni....wajah baru blog sy. Apa mcm? Ada ok ke? Harap kali ni lbh hot & thebat dgn pgunjung blog yg cute2 & hebat2 semua. Hahaha...puji lebih2 pula. Kang kena kritik dgn mereka payah nanti. Solilah kawan ye.





Sempena thn baru ni juga, sy sudah sediakan bbrp nukilan sy sdiri utk kita kongsi bsama. Mana tahu kot2 ada pandangan lain yg lbh bguna & bernas dr sy. Nukilan yg akan sy postkan tklah hebat mcm otai2 lain. Cuma sekadar cdgn & pandangan yg tcetus dr minda yg sempit sikit ni.

Apa2 pun harap pgunjung hebat blog sy ni mberi komen yg mgalakkan ye. Jgn bg komen yg myindir & myakitkan jiwa raga pula. Biarlah beri komen yg bhemah sikit...ok. So, kita2 semua ada semangat utk bblogging katakan.

Akhir kata.......cewah, mcm bg ucapan pula. SELAMAT MYAMBUT AWAL MUHARRAM. Moga thn baru mbawa keberkatan kepada kita semua dan murah rezeki.

3 comments:

Adya A. said...

cute...and nice....

Angeline said...

tq...sempena th baru, kenalah ubah wajah

PiNk ButTeRfLy said...

ala.. dah tak pink.

hehe.. tapi new layout ni pun cantik gak.

comel je!

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."