Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, December 25, 2009

X’mas Day Layan Lagu Movies Bollywood




Orang hari x’mas bkunjung ke rumah member yang menyambut x’mas ataupun jalan-jalan pergi shopping ke apa. Ni tak, layan lagu bollywood dulu-dulu yang memang best. 

Bukan apa, tengah jelajah blog member nuffnang yang post di innit. Ternampak video lagu movies shahrul khan (entah betul ke tak ejaan beliau ni, apa-apalah) dalam salah satu movies beliau yang tengah hot dulu-dulu.


Tergeraklah hati nak melayarkan diri ke yautube ( cewah bukan main lagi bahasa) mencari lagu-lagu popular movies beliau dulu. Saya memang minat lakonan dan aksi beliau. Beliau merupakan salah seorang pelakon bollywood yang saya minati. Pelakon sekarang ni, saya kurang minat. Sudah jarang tengok cerita bollywood dah. Yelah sekarang duduk hostel, Tv pun tak ada. Layar internet je. Nak tengok online, jenuh nak tunggu loadingnye pula. Lembab macam siput.

Jangan marah ye pak broadband, kenyataan hidup yang semua orang hadapi. Terimalah seadanya…hehehe. Macamlah pak broadband tu faham cakap saya. Macam-macam hal. Merepek je.

Jom kita layan lagu best ni…nak ikut menari pun boleh. Gelek sana, gelek sini...layan saja.






SELAMAT BERHIBUR



3 comments:

INDRA QIRANA said...

Shah Rhuk Khan... mcm tu kot ejaan dia....herm entah entah dengan aku aku sekali salah eja...

Lovely Emy said...

hehe, happy holidays to u.. :)

Angeline said...

hehehe..apa2 jelah..yg ptg org dimaksudkan btl. Happy holiday juga.

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."