Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, June 11, 2011

Usha2 Sarung Kusyen Untuk Raya Di Facebook MayaOnlineShop

Salam malam semua....agak lama pula tak update blog ni...biasalah asyik bercuti saja, nak temankan tunang tercinta yang agak lama tak jumpa dan juga jumpa semua family si dia. Agak penat juga berjalan2 ke sana sini. Macam2 perkara nak dibuat sebelum hari perkahwinan menjelang tiba. Bila harinye....tungguuuuu. Nanti aku bagitau :)



Emmm....hari raya puasa tak lama lagi menjelang tiba. Sekarang dah masuk bulan 6, so tak lama lagi bulan 7....puasalah kita semua lagi...rasa tak sabar nak tunggu bulan puasa ni. Hope lebih best dari tahun lepas. Lepas puasa, pastinye hari raya kan. So...apa lagi...jom kita shopping barang2 untuk raya....seperti sarung kusyen di bawah ni.

Bamyak lagi sarung kusyen yang cantik2 tau....so rajin2lah singgah Facebook MayaOnlineShop ye. Dapat sarung kusyen dengan harga yang berpatutan. Jom usha2 sekarang juga :).

4 comments:

wadud@duad said...

amboi maya..
macam ada plan jer nak beli kusyen baru?? :D

Admin said...

hehehe tk delah..kena simpan duit utk raya...

dila said...

y kaler purple 2 bpe price dy?

dila said...

y kaler purple 2 bpe price dy?

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."