Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, June 25, 2011

Kejutan Dari Exabytes (M)...Cek RM100

Sepatutnye entry ni aku buat semalam...oleh sebab agak busy dengan business online aku, so ditangguhkan ke hari ini....hehehe.


Aku sebenarnye tak menjangka Exabytes (M) akan mengirim cek RM100 awal...sebab ikut perjanjian kena letak iklan 2 - 3 bulan. Ni baru sebulan lebih...pembayaran dah dibuat awal...memang bestlah. Walaupun tak seberapa...anyway duit juga. Bukan senang nak dapat duit dengan cara letak banner Exabytes (M) dalam blog ni je.




Cek RM100 yang aku terima dari Exabytes (M)...bolehlah jalan2 cari makan ke KFC or Pizza Hut...hehehe. Bagi kawan2 yang ketinggalan dengan entry keseronokan aku menerima offer iklan Exabytes (M)...bolehlah baca entry bulan lepas ni di:

Yeppie........Dapat Offer Dari Exabytes For Ads

3 comments:

►AdamXis◄ said...

assalam...haa aku ada dpt gak...tp cek tuuu bukan atas nama ku jer...alamat dah betul, org nya salah...dieorg nie salah send kat alamat ku...cian tuan punya...banyak gak laa cek tuu...huhuhu

Admin said...

iye ke...emmm ekna send baliklah nampaknye...

ken said...

so cool.. keep it up :)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."