Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, June 14, 2011

Aktiviti Hujung Minggu: Bersiar2 Di Simulajau, Bintulu

Sepatutnye entry ni aku buat sebelum gawai lagi..bulan lepas tapi sebab agak busy sikit and line internet agak lembap. Aku postpone sampailah hari ni. Sebenarnye banyak lagi gambar aktiviti BBQ di Simulajau, Bintulu tapi entah kat mana aku letak. Gambar2 di bawah ni aku ambil guna handphone murah je...hehehe.


 

Gambar di atas ni, tempat menuju ke hutan simpan Simulajau. Aku tak ikut member2 aku yang lain masuk hutan...tak larat...hehehe. Dekat kawasan sini ada buaya. Tapi tak nampaklah buayanye. Maybe tengah tido agaknye. Tapi cantiklah suasana kat tepi2 kawasan ni. Sejuk mata memandang.



Gambar atas ni pula....sebahagian dari suasana sekitar taman dalam Simulajau. Aku malas nak ambil banyak sangat sebab dah petang. Malas nak jalan2 lagi..penat. So, aku just duduk kat pondok sambil borak dengan member and ambil gambar sendiri...hehehe.
 



Cantiknye permandangan pandai...suka sangat. Sambil bermain2 di persiaran pandai, dengan menghirup udara segar...wah tenang gitu. Emmm....bulan ni kami plan nak pergi sini lagi dengan target baru..buat BBQ then masuk hutan ke fasa teratas. Aku tak pasti ada berapa banyak fasa kat sini. Tapi yang pasti aku tak ikut sama...just aku nak pergi mandi laut je...:).

2 comments:

wadud@duad said...

sempoi gambar.. nak nak curik ea.. apesalxsuh membe je yang snap? hahaha

Admin said...

tk boleh...hahaha...saja tk mau suruh member ambil..guna hp...member pun tgh bz bah..hehehe...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."