Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, April 21, 2011

Jom Beli Kek Lapis Sarawak Di 'CoretanMaya Cake Shop'



Assalamualaikum, sahabat mayaku. Agak kurang mengupdate blog aku ni. Trafik adalah teruk sikit. Biasalah sekarang sibuk sikit dengan business online. Walaupun sibuk, income taklah banyak mana pun...tapi syukur apa yang ada...hehehe.


Oklah kali ni aku nak hebahkan seluruh warga maya mengenai pembukaan kedai online baru aku iaitu 'CoretanMaya Cake Shop'.  Blogshop aku ni menjual pelbagai jenis kek lapis Sarawak. So, bagi siapa2 yang meminati kek lapis Sarawak, bolehlah dapatkan di blogshop aku ni. Harga yang ditawarkan adalah berpatutan.


Kek Lapis Sarawak yang yummy: 



Gambar diatas just sebahagian dari jualan kek lapis Sarawak aku. Bagi anda yang nak bagi kek lapis Sarawak sebagai cenderahati or doorgift boleh juga tempah di blogshop aku ni. Harga memang memuaskan.



Dan banyak lagilah...boleh jenguk di CoretanMaya Cake Shop. Banyak lagi belum update. Jom tempah sekarang...tak rugi, sedap gitu.

2 comments:

Eyriqazz said...

dushh..buatsaya lapar di malam hari..takde free sample ke?

Admin said...

hehehe...tak de

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."