Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, April 28, 2011

Churp2: Berbulan Join, Baru Dapat RM2.20


Churp churp..........salah satu community for social media, melalui community ini kita peroleh duit free je. Macam Nuffnang juga tapi cuma stail je lain. Asalkan anda Tweeter, Facebook, email, blog dan sewaktu dengannye. Anda dapat promote pelbagai iklan yang Churp2 bagi, dengan nilai yang berbeza2lah.



Lagi ramai orang klik link anda, lagi banyak anda dapat. Tapi awas jangan main klik2, nanti diri sendiri terklik pula. Faham2 jelah. Bak kata orang.....yang biasa kita dengan. Sepandai2 tupai melompat akhirnye jatuh juga. So, jangan macam tupai ye...hehehe

Beberapa bulan aku bersama Churp2...nilalah hasilnye, hanya RM2.20 je. Bukan apa, aku bukannye sepopular otai2 kita dan aku ni, jarang sangat nak promote sebab agak lembap betul income masuk. Tak macam Nuffnang....cepat sikit. Kenapa aku cakap macam tu? Sebab aku dah dapat 3 cek dari Nuffnang..........semua total nak dekat RM1K.



Bagi.......blogger2 lain yang belum join Churp2 bolehlah try ye. Just register free sini....klik link di bawah tu ye:


2 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

saya pun lambat gak msuk churp2 ni kak.. skang br ade rm36++. rasa cam dh la sgt2 dh letak. tp tu la..nuffnang pe tah lg..

Admin said...

hehehe rm36 oklah jugak dr maya rm2.20 je...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."