Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, January 8, 2012

Duit Nuffnang...Banyak Dah???



Lama tak update income Nuffnang ni...biasalah asyik busy dengan kehidupan baru dan business online. Alhamdulillah dah sampai target cashout tapi buat masa ni simpan dulu, biar nampak banyak sikit baru puas hati tengok..hehehe.


Bagi yang tertanya2 macam mana aku dapat duit Nuffnang ni....kenalah rajin update blog dan blogwalking. Aku dah lama sebenarnye tak blogwalking sejak mulakan business online. Tak de masa sangat. Leboh2 lagi sekarang ada tanggungjawab baru iaitu sebagai isteri...hehehe
Kalau anda yang masih baru2 berblog memang agak lama nak nampak hasil duit Nuffnang ni, so bersabarlah ye. Aku pun macam tu juga dulu tapi lama2 trafik blog pun dah ok dan banyak posting...akhirnye dapatlah income dari Nuffnang ni. Oklah malas nak bebel banyak...nak zzzzzzzzzzzzz dulu...nite.
 

4 comments:

shidasyakirin said...

wahhhh boleh soping sakan tu..hehhee

Admin said...

tklah juga hehehe

Suzzannee Lee said...

how to join?

Cinta Imaginasi said...

susah arr nak dapat duit dari iklan nuffnang hmmmmmmmmmmmm

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."