Cuti krismas dan tahun baru 2012, aku penuhi bersama hubby. Biasalah masing2 diam jauh. Seorang di Bintulu dan seorang di Kuching. Time cuti je dapat bersua muka.
Sepanjang seminggu di rumah hubby, aku cuba belajar memasak. Masakan hari pertama aku berada di rumah hubby ialah ketam. Aku sepanjang hidup ni, 1st time masak ketam. Hubby aku pun 1st time potong ketam. Siap tanya mak mertua macam mana nak potong ketam...hehe.
Tadaaa...masakan simple je tapi sedap...hehehe. Kekenyangan aku dan hubby makan. Semua masakan ni habis bantuan hubby yang cute miut hehehe. Nasiblah dapat hubby yang jenis ringan tangan, sudi tolong di dapur. Sekurangnye dapat merasa masakan aku masin or kurang masin...betul tak............:)
2 comments:
wah..sedapnye masak ketam....
hehe...bolehlah...
Post a Comment