Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, September 3, 2011

Aaaaa.......Banyaknye Kerja Nak Siapkan :(

Cuti raya dah berlalu...sekarang time keje. Fuh....tak dapat dikatakan banyaknye keje. Biasalah tu kalau time cuti memang bertimbun jugak keje. Boriiiiiiiiiiiiiiiiiiingnye.






Alahai keje keje keje.....balik dari cuti khamis lepas. Banyak keje kena siapkan. Costing kena siapkan untuk 4 hari.......boleh naik stress juga dibuatnye.






Aaaaa....nasib dapat control sebab puasa time tu. Hehehe...puasa sunat syawal. Walaupun rasa stress terpaksa jugak siapkan secepat mungkin sebab bos2 dah tak sabar nak terima report....teruk betul mereka tu......tak reti nak sabar langsung. Semua nak cepat. Tak faham2 situasi aku yang terpaksa secepat mungkin menyiapkan semua report. 4 hari pula tu..kena siapkan dalam sehari before 12 tengahari. Geraaaaaaaaaaam betul.


 Tapi apakan daya aku ni just kuli biasa je..makan gaji. Hehehe....apa2 pun aku dah settelkan serba sedikit keje termasuk amended keje2 penganti aku sepanjang aku cuti. Penat betul.

2 comments:

Nzyrahun said...

buat jangan tak buat haha

Admin said...

itulah..kena buat gak..

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."