Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, September 10, 2011

6% Tax Untuk Service Prepaid & Simpack...Buat Kecoh Saja!!!


Gempak juga kes 6% tax yang dikenakan oleh pihak Telco ni....siapa tak gempak, rata2 kita semua pelanggan setia prepaid ni dan tiap hari spend beberapa ringgit untuk berhubung dengan orang tersayang. Kalau dah kena tax, bertambahlah beban sikit.


Kalau dilaksanakan juga 6% tax ni...entah apa yang akan berlaku. Nak tak nak terpaksa juga beli prepaid reload walaupun kena bayar lebih. Tak pun kira cari telefon awam...hehehe. Apa2 pun hope pihak kerajaan pertimbangkan lagi kes 6% tax ni. Nanti tak pasal2 ada pula yang memberontak sebab kes ini...yelah aku tengok ramai yang tak berpuas hati termasuklah aku.

Kaji semula caj enam peratus

KUALA LUMPUR - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak (gambar) meminta syarikat telekomunikasi (Telco) supaya mengkaji semula keputusan mengenakan cukai perkhidmatan sebanyak enam peratus kepada pengguna produk tambah nilai dan pek permulaan talian prabayar kerana ia dilihat membebankan rakyat...berita lanjut:Kosmo.


 Emm...apa komen anda. Aku no komen banyak. Nanti kena saman pula cakap benda mengarut....tapi sebagai pengguna kita berhak bersuara...kan. :)
Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."