Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, August 5, 2011

Nuffnang Oh Nuffnang : Dapat RM1k Je Ke?

Salam Ramadhan semua....lama tak update blog ni...macam terbiar je. Oklah...jom jenguh income yang aku dapat sepanjang bersama Nuffnang. Aku agak2lah, dah dekat 2 tahun bersama Nuffnang ni...hanya dapat RM1k je....syukurlah dari tak dapat langsung..kan :)




Income paling banyak aku dapat RM500.11...itu pun time Nuffnang buat contest apa ye...lupa dah...yang pasal blogger popular tu....kalau tak ingat...lupakan jelah...hehehe. Lepas tu income makin jatuh sikit tapi adalah juga rezekinye dari kosong...kan...kan.
 


Sekarang aku tunggu cek ke-4....sebanyak RM148.31. Aku baru je cashout hujung bulan lepas, so kenalah tunggu sebulan barulah cek sampai ke tangan.




Akaun Nuffnang dah kosong......so kenalah usaha lebih sikit nak dapat cek ke-5 pula. Hope rezeki makin murah...murah...murah. Oklah...malas nak bebel banyak...chow dulu...SELAMAT BERPUASA YE..:)

5 comments:

Amirul Amin said...

banyak..apa rahsia yer..hehe

Admin said...

tak de rahsia apa.....hehehe...income pun dpt dr bufferd earning...

syira_88 said...

wah! okey la tu..saya tak pernah pun dapat sebanyak itu..huhuhu

Admin said...

hehehe...rezeki..

Nurfazlinda Ismail said...

alhamdulillah rezekiiii...harap2 sy pon ikut jejak lngkah jugak..support my blog k :)
http://spedaloca.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."