Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, December 20, 2012

Money Money Nuffnang

Emmmm....agak lama rasanye tak update blog aku yang hampir nak bersawang ni. 
Nasiblah masih mampu bertahan, walaupun lama tak posting.

Income pun sentiasa masuk je melalui campaign dan clik2 peminat yang tertarik dengan iklan Nuffnang yang cun melecun tu...hehehe.

Kalau dah lama berblog dan inti pati blog kira oklah....rasanya tak jadi masalah untuk kekalkan traffic dan duit Nuffnang ni.


Buktinye....tengok je income aku ni:




 Bolehlah banyaknye...lama juga aku simpan tau.
Belum cashout lagi...maybe tahun depan cashout.

Terkejut sikit bila tengok income sebanyak tu....sebab lama tak check akaun Nuffnang.


Apa pun...jom sama2 cari income dengan Nuffnang....:))


2 comments:

pazil said...

untungnya.
belanja seafood boleh?

herm..tak pernah merasa pun BE Nuffnang ni :p

Admin said...

jauhnye nk belanja,...hahaha

lama tk update sgt blog pun....tp nasiblah income sentiasa da

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."