Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, November 20, 2011

Walimatul Urus Rahmah And Halim



Aku nak jemputlah rakan2 blogger ke majlis perkahwinan aku tak lama lagi ni. Tinggal 5 hari je dari hari ni. Fuh...rasa berdebar pun ada ni. Nak melangkah alam baru katakan. Banyak tanggungjawab kena pikul beb...bukan senang. Hope semuanye berjalan dengan baik. Amin.


Sambil2 nak jemput ni...nak promote sikitlah. Bagi sesiapa nak buat kad kahwin bolehlah layari blog ini: FNZ Wedding Cards. Aku tempah kad sederhana ni kat situ. Banyak pilihan lain. Pilih2lah mana yang berkenan. Harga pun berpatutan. Yang bestnye dapat tempahan dalam kuantiti 100 keping ke atas. Kalau tempat lain kena tempah 200 keping ke atas. Kalau tak haram nak reply email kita..huhuhu.


Aku tempah 100 keping je jenis kad macam ni. Khas buat VIP konon. Kad jenis lain pula khas buat jemputan kat kampung...simple jelah. Tak payah nak lawa2 sangat. Nanti buang juga. Hehehehe...anyway. Byeeeeeeeeeeeeee...:)

1 comments:

robotkuning said...

mahu gambar kawen..mahuuuuu! ;p

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."