Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, October 29, 2011

Cek Ke-4 Dari Nuffnang

Elo elo...ada orang ke singgah blog aku yang kesunyian ni. Agak lama juga aku tak update blog. Tak macam dulu, hari2 update...sekarang makin malas...hehehe.


Posting aku buat kali ni, just nak share2lah sikit dan heboh seluruh alam maya yang aku dapat cek ke-4 dari Nuffnang. (Kalau tak silaplah cek ke-4)




Bulan lepas aku dah dapat pun cek ni, cuma agak lambat nak heboh2 kat sini. Jumlah income dari Nuffnang kali ini agaklah sikit RM147.31 tapi syukur apa yang ada. Sekurang2nye ada duit masuk ma. 

 

Tq ye Nuffnang kerana kau aku dapat duit online ni. Ada juga duit poket untuk aku makan sugerbun....:)


Oh ya...hujung bulan ni aku nak cashout lagi......so sebulan lepas tu barulah dapat cek ke-5....wah bestnye dapat duit dalam sebulan dua ni. Anda pula macam mana? Rajin2 bernuffnang ok...byeeeeeeeeee

4 comments:

SyUhAdA said...

thniah yer..

Mamamia said...

ajarla cmner nk bernuffnang...

black_mel said...

wah..congrats2...rezeki..

Admin said...

tq...just rajin berblog je....

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."