Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, August 21, 2009

3 Pontianak

Maka tersebutlah kisah perihal 3 ekor pontianak . Memasing nak nunjuk
Siapa yang paling terer. Mereka pun mengadakan sebuah pertandingan
Tunjuk sapa paling power.

Pontianak yang paling muda diberi kesempatan
Untuk memulakan pertandingan. Lalu dia pun terbang secepat kilat, tak sampai 2
Minit dah balik. Mukanya penuh dengan lumuran darah, Dan menyeramkan.
Terus dia berkata : "Nkorang nampak kampung kat seberang bukit itu ?"
Yang dua ekor pontianak TU ngangguk, "Iya, nampak. "Satu kampung TU...habiissss aku kerjakan!!!!" Angin jugak dua ekor pontianak TU dengar keangkuhan pontianak muda.

Kini giliran pontianak yg setengah abad TU pulak. Dia pun pergi sekelebat jugak, tak sampai 1 minit dah balik, mukanya juga penuh dengan cucuran darah.
"Nkorang nampak
Bandar TU ?", katanya dengan muker yg kerek "Iya,
Nampak", yang dua ngangguk juga. "Satu Bandar itu juga habiiissssss!!!",
Kata pontianak yg setengah abad sambil ketawa seram," ha ha ha hah".

Pontianak yang satunya lagi tambah panas, dia pun nak show off jugak.
Dia pun tunjukk skill terbang cam kilat. Amat lah terperanjat nya dua
Sahabatnya, sebab tak sampai setengah minit dia dah balik, dengan penuh
Cucuran darah di mukanya...

Lalu pontianak yg 2 ekor TU berkata, "gilaa ahh dia in tak sempat aku
Nak duduk dia dah balik, memang dia paling power". Sambil mengosok gosok
Idong nya pontianak TU pun berkata , "Nkorang nampak tembok batu TU ?"
"Nampak! Nampak!", kata yang 2 ekor TU...

Aku terlanggar!! "Err aku tadi tak nampak".


Lol....


4 comments:

~attahrel~ said...

hahaha..lawak gila!!!

Angeline said...

jgn sampai gila pula..hahahahha

coke-kren said...

haha...da tue pon 2... nak kene pki glasses...

Angeline said...

tll laju sampai tk npk jln dah

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."