Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, June 29, 2009

Gambar Mayat Ngeri

Walaupun seluruh isi badan sudah tinggal tulang, namun wajah masih
elok... Kalau tak berani jangan
tengok... ngeri!!!



V



V



V



V



V



V



V



V



V



V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


HAHAHAHAHAHA....APA MCM????


Saturday, June 27, 2009

Mat Rempit: Bdn Kecik Pun Terror

Bukan main terror sekecik ni....lagak mcm mat rempit jalanan je...hahaha.





video

Thursday, June 25, 2009

Cutenye Kucing Ni!!!

Pasti ramai yg meminati kucingkan? Sbb kucing ni comel btl. Sy pun salah sorg peminat kucing tp sy tak pelihara kucing. Nk tau knp??? Mak sy tk suka sbb kucing ni suka sgt berak merata-rata. Dulu byk jugak kucing kat rumah, tp skrg sekor pun tak de. Ayah sy bw kucing tu tinggal kat teratak buruk kami di pantai..hehehe. Kira jd penunggu sanalah jawabnye.

Bg peminat kucing, kat sini sy post bbrp picture kucing buat tatapan anda....cutenyeeeeee.

Eh...sapa tu ya?? Pelik smcm je.

Pelik je aku tgk org tu...apahal dia tgk aku ya???

Syg control ayu sikit....tu ada org tgh tgk kita dua ni.
I Love u....Jomm kiss.
Tgk mrk dua tu...bkn main mesra lg.
Syg u......u syg i tak???Zzzzzzzz!!!!!

Saturday, June 20, 2009

Jommm Tgk Hantu!!!

Betul ke apa yg aku lihat ni......mcm tk caya je. Cuba kamu org pula tgk....btl ke???

video

Wednesday, June 17, 2009

Pondan Thai:Miss Tiffany

Jejaka luar sana...mana satu pilihan hati...jgn malu2 pilih je.

cantiknyeee...tp???








p/s: Oh tidak.....tkkan nk pilih laki jd isteri...hehehe

Saturday, June 13, 2009

Mana Satu Pilihan Sy Ni???

Hampir sbulan dah lulus test JPJ...dah dpt lesen pun....tp blm terror lg bw kereta. Wpun dpt full mark..hehehe. Hari tu cuba bw kereta member p pasar...rs kecut pula perut. Berapa kali mati enjin, lg malang kena hon oleh pemandu yg tk tau sabar...apalah perangai teruk btl.

Tp kalau asyik pakai kereta member je, tak best pula. Ada kereta sdiri kan bagus...tp budget blm cukup lg...kenalah bjimat sikit utk kumpul deposit bayar kereta.

Nk tau kereta idaman sy...ni ha:
PERODUA MYVVI
Tp tak tau nk pilih colour apa...hemmm semua cantik.Hitam npk bgaya.Putih ka ni....boleh tahan jg.Kalau merah..apa mcm?..npk garang je!!!
Entahlah mana satu ya.....yg ptg sy nk beli Myvvi sport!!!
Tp lama lg nk beli...maybe thn dpn...hehehe...survey dulu...mn tau ada kereta keluaran tbaru yg lg power dr Myvvi.

Thursday, June 11, 2009

Puisi Dr Suami Yg Nk Berkahwin Lain

Jgn tk baca...puisi ni best...mcm myindir pun ada...hahaha

PUISI DARI SUAMI KEPADA ISTERI UNTUK BERKAHWIN LAIN
Isteriku,
jika engkau bumi,
akulah matahari.
Aku akan menyinari mu kerana engkau mengharapkan sinaran dari ku.
Ingatlah bahtera yang kita kayuh, begitu penuh riak gelombang.
Aku pasti akan tetap menyinari bumi, hingga kadang-kadang bumi terasa akan
silauan ku.
Lantas aku ingat satu hal bahawa Tuhan mencipta bukan hanya bumi,
malah ada planet lain yang juga mengharapkan sinaranku.
 
Lalu......
 
Relakanlah aku menyinari planet lain,
menyampaikan faedah adanya aku,
kerana sudah takdir Illahi sinaranku diperlukan di planet lain...
 
BALASAN DARI ISTERI UNTUK SUAMI
Suamiku,
andai kau memang mentari,
sang surya yang memberi cahaya,
aku merelakan engkau berikan sinaranmu kepada segala planet yang telah
TUHAN ciptakan kerana mereka juga seperti aku perlukan cahayamu
dan....
aku pun juga tidak akan merasa kekurangan dengan sinaran mu...
 
AKAN TETAPI...
 
Bila kau hanya sejengkal lilin yang berkekuatan 5 watt sahaja,
janganlah bermimpi untuk menyinari planet lain!
kerana bilik tidur kita yang kecil pun belum sanggup kau terangi!
 
Lihatlah diri mu pada cermin kaca di sudut kamar kita,
di tengah remang-remang pancaran cahaya mu yang telah aku mengerti...
 
Cuba lihat siapa dirimu....
MATAHARI atau LILIN?
atau jangan-jangan
cuma MANCIS saja!

Hahaha...kalau tk mampu jgn mimpi nk kahwin lain!!!! Jgn marah.

Tuesday, June 9, 2009

Diana kini umpama 'orang baru'

KUALA LUMPUR - Selepas tiga bulan menyertai Program Latihan Khidmat Negara (PLKN), pelakon Diana Danielle, 18, akhirnya berjalan keluar dari Kem Princess Heliza dekat Sepang kelmarin dengan penampilan mental dan fizikal seperti 'orang baru'.

Walaupun mengakui masih letih, pelakon itu kini lebih bersemangat hasil pengalaman menjalani latihan di kem PLKN.....berita lanjut kenalah layari KOSMO.

Kalau btl keluar dr PLKN jd org baru.....elok sy ikut dulu..hahaha...just kidding.

Dulu sy fikir Diana Danielle ni b'umur lingkungan 20an...rupa2nya msh belasan tahun..apalah. Maybe pgunaan makeup kot buat dia npk matang dr usia...mungkin???...apa kata anda pula??

P/s: Kalau mahu jd org baru, sertai PKLN ye...hehehe.

Dad and son's fight

What??? Dad & son's fight for mom kisses.
Apa nk jd anak dgn ayah ni, nk berebut pula utk dptkan phatian dr org yg tsayang. Mcm2 hal.

Jommm...tgk, apa jd!!!

video

Saturday, June 6, 2009

Duit, Duit, Kryptonworks

Bulan lepas sy cubalah ikut program Kryptonworks....skadar nk cuba je...sbb dgr member lain dah ramai yg ikut & dpt pymnt.

Lagipun modalnya sikit je, kalau dibandingkan dgn program Ceramic.

Sbb modal minimum RM100, so sy invest RM100 jelah...lepas sbulan ikut program ni....sy checklah account CIMB 15hb lepas....tgk2 ada fund msk....dr kryptonworks...tp nama yg tertera kat bank statement sy tu bukan krytonworks...nama pgurus kewangan kryptonworks..kalau tk silap sy.

Sbb ms mula2 invest dulu, sy bank in RM100 ke akaun dia....tp tk pelah yg ptg dpt pymnt..hehehe.
Tak sabar nk tunggu 15hb bulan ni pula.......hrp dpt pymt byk..hahahaa.

Klik cini kalau nk lihat pymnt sy terima:
Pymt Msk

Ni post psl kryptonworks di bog sy ni...bulan lepas:
Kryptonworksaduh...panas,panas.

Relax Saja Hari Ni

Best btl bulan ni asyik cuti je...bila time start nk keje nanti...mulalah rs malas..hahaha..lama sgt cuti, mcm tu lah jadinye.

Hari ni pula cuti bzday Agong..duduk umah je, relax. Sambil update apa yg ptt kat blog ni. Tk de idea nk tulis sbenarnya.

Sambil fikir apa nk buat....jenguk2 blog member yg lain..mn tau dpt idea sikit..wpun tk byk.
Bila bosan baca blog member, relax tgk movie cerita vampire...best btl. Lebih2 lg internet hari ni laju je...so loading movie pun laju.

Skrg tgh tgk movie cartoon Vampire Hunter D...mcm cerita Twilight pula. Yelah vampire bcinta dgn manusia...sy ni suka tgk cerita mcm ni..hehehe.
Nk tgk cerita ni...cari kat youtube...best tau.korek jgn tk korek..hahaha

Friday, June 5, 2009

Betul ke pondan ni?? Cantik betul.

Macam tak percaya.....betul ke pondan ni? Cantikkkkkkkkkkkkk sangat...kalah perempuan asli...hahaha.

Tp kalau laki yg gila perempuan cantik mmg akan tertipu...ciannyeeee...hehehehe.










Mana satu pilihan anda?????
Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."